Termeni si Conditii

TERMENI DE UTILIZARE

Acești Termeni de utilizare („Termenii”) stabilesc termenii și condițiile care guvernează accesul și utilizarea site-ului www.jskids.ro („Site-ul”). Site-ul este un site de prezentare a cursurilor online de programare pentru copii.

Acești Termeni sunt un acord legal între dvs., în calitate de vizitator sau participant („dumneavoastră”, „dvs.” sau „utilizator”) și SC JS LEAGUE TECHNOLOGIES SRL, companie constituită în conformitate cu legislația română, cu sediul social la Str. Dr. Gh. Iacomi, nr. 5, Piatra Neamț, județul Neamț, România, număr fiscal 40538921, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J27 / 188/2019 („JSLeague”, „noi” „noi”). Înainte de a utiliza Site-ul, va trebui să fiți de acord cu acești Termeni. Suntem dispuși să vă punem la dispoziție Site-ul numai dacă acceptați toți acești Termeni. În caz contrar, nu puteți accesa sau utiliza site-ul. Utilizarea Site-ului reprezintă confirmarea dvs. că înțelegeți și sunteți de acord cu toți acești Termeni. În cazul în care utilizați Site-ul în numele unei companii, reprezentați că aveți autoritatea legală de a accepta acești Termeni în numele companiei respective. În acest caz, atunci când folosiți „dvs.” în acești Termeni, ne vom referi la compania respectivă.

În utilizarea acestui website, se consideră că ați citit și ați acceptat Termenii de utilizare prezentați mai jos. Acești Termeni de utilizare pot fi modificați de către JSKids, în orice moment, la discreția sa.

Ne rezervăm dreptul de a schimba Termenii în orice moment și la discreția noastră. Dacă facem modificări la acești Termeni, vom pune la dispoziție Termenii actualizați disponibili pe Site și vom adauga „Ultima actualizare” de date găsită în partea de sus a acestor Termeni. Vă rugăm să verificați periodic acești Termeni pentru modificări. Orice modificări ale Termenilor se vor aplica la data efectuării acestora, iar accesul dvs. continuu la sau utilizarea site-ului după ce Termenii au fost actualizați va constitui acceptarea obligatorie a actualizărilor.

TERMENI SI CONDITII

JSKids organizează cursuri online de introducere in tehnologii web pentru copiii din clasele 1-8 făcute prin organizatorul legal al evenimentelor, JSLeague. Acest document stabilește termenii și condițiile dintre JSKids și dvs., atunci când doriti sa vă înregistrați copilul pentru cursurrile online. Înregistrându-vă la cursurile online sau participând la un sondaj, sunteți de acord să respectați și să fiți obligați de acești termeni și condiții. Ar trebui să citiți cu atenție acest document. JSKids își rezervă dreptul de a schimba acești termeni și condiții în orice moment.

1. DECLARATIA CONSIMTAMANTULUI

Prin prezenta îmi dau acordul pentru JSKids să colecteze, să proceseze și să utilizeze datele mele personale în scopul înregistrării la eveniment și pentru orice altă utilizare pentru care am consimțit.

2. INREGISTRAREA PENTRU CURSURILE ONLINE

Pentru a vă înregistra la evenimente, (i) veți completa formularul nostru cu următoarele date personale: nume, prenume, e-mail si numar de telefon, (ii) ulterior, vom trimite un email separat către fiecare persoană înscrisă, cu detalii de care avem nevoie pentru înregistrare. Când facem acest lucru, prelucrăm următoarele aceste date personale: nume, prenume, email, serie si numar buletin, telefon, adresa de domiciliu si nume si prenume copil/copii dupa caz. Vom folosi adresa dvs. de e-mail pentru a vă trimite un e-mail de confirmare înainte de cursuri, cu următoarele detaliile necesare.

JSKids este o platformă în care nu este necesar să se creeze un cont de utilizator și un profil.

3. INFORMATII PERSONALE

Când informații personale (de exemplu, numele, adresa de e-mail, numele copilului/copiilor, numerele de telefon și alte informații de contact) sunt furnizate prin intermediul cursurilor online JSKids, site-urilor web sau direct prin e-mail, dați acordul JSKids pentru prelucrarea și administrarea datelor dvs. personale să efectueze toate acțiunile necesare pentru a da efect solicitărilor sau instrucțiunilor tale.

JSKids nu va vinde informațiile personale către terți fără permisiunea dvs.

4. RETRAGEREA DIN CURSURI

Apreciem notificarea participantilor care nu mai pot participa la cursurile online, deși s-au înregistrat, fără a fi nevoie sa invoce un motiv și, dacă este necesar, le vom rambursa banii.

5. ANULAREA CURSURILOR

JSKids nu este responsabil pentru nicio pierdere sau pagubă ca urmare a anulării cursurilor noastre. JSKids nu își asumă nicio răspundere în condițiile în care un curs este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui eveniment fortuit, a unui eveniment neprevăzut sau a oricărui alt eveniment care face ca performanța unui curs online să fie imposibilă, ilegală sau imposibilă. In oricare dintre cauzele mentionate mai sus, JSKids va rambursa banii participantilor.

6. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cu excepția cazului în care ne este indicat altfel, toate cursruile site-ului, toate conținuturile și alte materiale din acesta sunt deținute de noi (JSKids) și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Pentru evitarea îndoielilor, interfețele vizuale, designul, textul, graficele, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, software-ul, codul computerului, organizația, serviciile, toate celelalte elemente și orice alte documentații sau alte materiale auxiliare vă sunt furnizate ( „Conținutul”) sunt deținute de noi și sunt protejate de drepturi de autor, brevete, mărci comerciale, design, secrete comerciale, orice alte drepturi de proprietate intelectuală și lege aplicabilă.

Nu puteți utiliza conținutul în alte cursuri care nu sunt conduse de JSKids, nu este permis să copiați, să distribuiți, să publicați, să transferați către terți, să modificați, să modificați, să folosiți, să transmiteți, să reutilizați, să vindeți, să acordați o licență pentru utilizați, creați conținut nou derivat, includeți orice conținut (cu excepția celor menționate mai sus) în orice alt context decât originalul intenționat de JSKids, cu excepția acordului său scris.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra Conținutului pe care îl accesați. Nu aveți dreptul de a utiliza Conținutul în cadrul serviciilor noastre decât dacă obțineți permisiunea anterioară de la JSKids. Acești Termeni și condiții nu vă vor acorda dreptul de a folosi nicio marcă sau logo în cadrul Serviciilor. Tot conținutul trebuie creditat la JSKids atunci când este utilizat.

Orice conținut la care obțineți acces prin orice mijloace este supus acestui document. Orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de acest document sau de orice acord de utilizare este interzisă.

6.1 CREDITELE “THIRD-PARTY”

JSKids folosește materiale open source ale unor terțe părți, modificate sau originale, cum ar fi următoarele:

7. CONDUITA UTILIZATORULUI

Sunteți singurul responsabil pentru propria conduită în timp ce accesați sau utilizați site-ul. Sunteți de acord să utilizați Site-ul numai în scopuri legale, adecvate și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legile sau reglementările aplicabile. Sunteți de acord că nu veți și nu veți permite niciunui terț să facă, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

  • utilizați Site-ul pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau implicați, încurajați sau promovați orice activitate ilegală sau orice activitate care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din când în când de către noi;
  • folosirea Site-ul pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale altora, inclusiv, fără a se limita la, transmiterea sau punerea la dispoziție prin intermediul Site-ului care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți;
  • elimina orice drept de autor, marcă comercială sau alte notificări privind drepturile de proprietate conținute pe sau pe Site sau în orice parte a acestuia;
  • de a modifică, adaptează, piratează, traduce sau inversează site-ul;
  • încercați să indicați, în orice mod, că aveți o relație cu noi sau că v-am aprobat dvs. sau orice produse sau servicii pentru orice scop, cu excepția cazului în care am consimțit în mod special la o astfel de conduită;
  • încărcați, trimiteți, distribuiți sau diseminați orice Conținut al utilizatorului care ar putea fi interpretat în orice mod ca fiind defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau contestabil; distribuie orice alte componente dăunătoare, cum ar fi, inclusiv, fără a se limita la viruși, fișiere corupte, defecte etc.
  • însușește o altă persoană prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonime sau altfel);
  • exploatați site-ul pentru orice scop comercial neautorizat
  • accesați sau utilizați Site-ul în scopul creării unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre
  • va înregistrați pe Site în numele unei alte presoane, fără a avea dreptul de a reprezenta respectiva persoana.

8. INDEMNIFICARE

Sunteți de acord, pe cheltuiala dvs. exclusivă, să ne apărați, să nedespăgubiți pe noi, ofițerii, angajații sau partenerii noștri inofensivi și împotriva oricăror pretenții, daune, plăți, deficiențe, amenzi, hotărâri, decontări, datorii, pierderi și cheltuieli ale oricărui natura, inclusiv costurile și taxele legale care decurg din sau în orice fel legate de utilizarea dvs. a Site-ului; încălcarea acestor Termeni sau a drepturilor oricărui terț; sau încălcarea legilor aplicabile în legătură cu conduita, accesul sau utilizarea site-ului.

9. DECLARATIA

Recunoașteți și sunteți de acord în mod expres că utilizarea site-ului JSKids este pe riscul dvs. și că întregul risc în ceea ce privește calitatea, performanța, siguranța, acuratețea și efortul satisfăcătoare vă sunt alături. Site-ul este furnizat „așa cum este” și „la fel de disponibil”. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, renunțăm la toate garanțiile și reprezentările (exprese sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu, fără limitare, Site-ul sau site-urile sau aplicațiile externe, inclusiv, fără a se limita la orice garanții implicite ale comercializare, garanții implicite de adecvare sau adecvare pentru orice scop și garanții de neîndeplinire a obligațiilor, condiția titlului, precizia, fiabilitatea. Nu garantăm și / sau reprezentăm că Site-ul va îndeplini exactitatea și cerințele dvs., că utilizarea Site-ului va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori, sau că Site-ul este lipsit de componente dăunătoare, cum ar fi virusii.

10. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorii folosesc site-ul pe propriul risc. JSKids nu poate fi responsabil pentru daune directe sau indirecte, pentru daunele materiale, pierderile de date sau daunele financiare rezultate din accesul sau utilizarea lor sau a tuturor site-urilor web menționate de acesta. Conținutul acestora este prezentat ca atare și fără nicio garanție.

Înțelegeți și sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nicio defecțiune sau îndeplinirea cu întârziere a obligațiilor noastre care rezultă din orice condiții care nu depășesc controlul nostru rezonabil, inclusiv, fără a se limita la tulburări de internet sau defecțiuni ale serverului.

Recunoașteți că site-ul este bazat pe internet și înțelegeți și acceptați riscurile inerente de securitate asociate cu astfel de site-uri, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de software rău intenționat, riscul de defectare hardware sau software și riscul de acces neautorizat de către “third-parties”. Astfel, sunteți de acord că nu avem niciun fel de răspundere pentru defecțiuni, eșecuri în comunicare, erori sau orice încălcare a securității pe care o puteți suferi.

În cazuri excepționale, dacă nu putem furniza un serviciu, amânarea sau anularea acestuia vor fi anunțate public, iar persoanele care au fost anunțate anterior pentru acceptare la cursurile online vor fi contactate (fie electronic, prin e-mail, fie prin telefon), pentru a fi notificat cu privire la schimbare.

11. SITE-URI EXTERNE

Site-ul poate conține link-uri către site-uri sau resurse “third-party”. În orice caz, în special din cauza caracterului volatil al informațiilor de pe Internet, JSKids nu poate controla natura sau conținutul acestor surse externe și, prin urmare, nu este responsabil și nu este responsabil pentru utilizare, indisponibilitatea alor site-urilor și nici conținutul și publicitatea acestora sau alte materiale disponibile pe astfel de site-uri pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nostru.

12. MODIFICARI ALE SITE-ULUI

Putem, la discreția noastră și fără costuri pentru dvs., cu sau fără o notificare prealabilă și în orice moment, să modificăm sau întrerupem, temporar sau definitiv, orice porțiune sau caracteristică a site-ului nostru.

În niciun caz, JSKids nu va fi responsabil pentru eliminarea sau dezactivarea accesului la orice porțiune sau caracteristică a Site-ului.

13. SUSPENSIUNEA SAU TERMINAREA

Putem suspenda sau înceta accesul dvs. la Site la discreția noastră, imediat și fără notificare prealabilă, și puteți șterge sau dezactiva acest site web și orice evenimente sau activități conexe.

14. MISIUNE

JSKids poate atribui acești Termeni și / sau oricare și toate drepturile sale sau poate delega oricare și toate obligațiile sale în temeiul acestor Termeni fără acordul dumneavoastră. Toate dispozițiile cuprinse în acești Termeni se vor extinde și vor fi obligatorii pentru dvs. și succesorii și misiunile JSKids. Nu puteți atribui acești Termeni sau oricare dintre drepturile și / sau obligațiile dvs. în temeiul acestor Termeni unei alte persoane sau entități.

15. DATE PERSONALE

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre cum colectăm, folosim, stocăm și dezvăluim datele dvs. personale.

16. SEVERABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată ilegală, nulă sau din orice motiv nerespectabilă, atunci această dispoziție este considerată separată de acești Termeni și nu afectează validitatea și executarea oricăror dispoziții rămase.

17. LIPSA DE EXECUTARE

Respectarea acestor Termeni este numai în discreția noastră și nerespectarea oricărei dispoziții în unele cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a aplica astfel de dispoziții în alte cazuri.

18. INTERPRETAREA TERMENILOR

Limba din acești Termeni va fi interpretată în sensul corect al acesteia și nu strict pentru sau împotriva oricărei părți.

19. DREPTUL GUVERNANT SI JURISDICTIA

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice acțiune în justiție sau procedură care rezultă din acești Termeni va fi introdusă exclusiv în instanțele din București, România, iar părțile consimte irevocabil asupra jurisdicției personale și a locului de acolo.

20. DISPOZITII EXCEPTIONALE

Acceptând acești Termeni, sunteți de acord în mod expres și sunteți de acord cu prevederile referitoare la limitările răspunderii (clauze: 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11), alegerea legii și jurisdicția (clauza 19), rezilierea unilaterală ( clauzele 12 și 13) și suspendarea performanței (clauzele 12 și 13).

21. CONTACT

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau la modul de operare a acesteia, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: hello @ jskids . ro.